Primăria Ploieşti poate salva Petrolul, cu o singură condiţie. Edilul oraşului a explicat situaţia echipei prahovene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul Ploieşti a intrat în insolvenţă şi nu mai poate participa în cupele europene, veste care i-a zdruncinat serios pe fanii "lupilor".

Speranţele suporterilor petrolişti spre îndreaptă către autorităţile locale, însă echipa poate reveni la Primărie cu o singură condiiţie. "Există o singură soluţie. Aceea ca actualii acţionari să cedeze echipa altcuiva, cum ar fi către Hale şi Pieţe SA. Aceasta are un contract cu FC Petrolul SA ca, după ce Ministerul de Finanţe va stabili suma pe care o are de achitat clubul, echipa să revină la Primărie. Cred, însă, că va mai dura mult timp până când procesele pe care FC Petrolul SA le are cu Finanţele se vor termina. Eu nu am nicio soluţie pentru salvarea echipei decât dacă domnul Capră se gândeşte să cedeze echipa la Hale şi Pieţe SA Ploieşti. Dacă se va întâmpla acest lucru, efortul pe care municipalitatea va trebui să-l facă pentru redresarea financiară a echipei este de 4-5 milioane de euro. La cum se manifestă suporterii, se pot emite acţiuni pentru capitalizarea echipei", a precizat primarul oraşului Iulian Bădescu.  

Varianta ca Dan Capră să cedeze gratis clubul este însă destul de puţin probabilă, deoarece într-un interviu acordat pentru gsp.ro, Alexandru Crângu, directorul executiv al clubului, preciza că Petrolul este de vânzare pentru 4-5 milioane de euro.

Dan Capră, proprietarul Petrolului Ploieşti, este în arest de pe 28 noiembrie, fiind cercetat pentru evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite