Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce s-a zvonit că va fugi din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Latifundiarul rică între 5 şi 15 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat, luni, în „Dosarul schimbul de terenuri cu MApN“. De aceea, a apărut varianta că el se va refugia în Israel.

Gigi Becali a fost condamnat, în luna februarie, la trei ani de închisoare cu suspendare în „Dosarul sechestrării de persoane“. Necazurile sale nu numai că nu s-au terminat aici, dar, luni, patronul Stelei poate  fi condamnat, din nou, la închisoare, de această dată cu executare!

Gigi Becali e acuzat de fapte de corupţie, prejudiciu de 892.758 de dolari, în procesul în care iniţial fusese achitat. Acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice, finanţatorul din Ghencea a fost găsit nevinovat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 2012, însă decizia a fost atacată cu recurs la Completul de cinci judecători al instanţei supreme.

O decizie se va da luni, la 20 mai. Dacă va fi declarat vinovat, Gigi Becali riscă închisoarea între 5 şi 15 ani.

„Nu fug din ţară“

Dacă în februarie, când a fost condamnat în „Dosarul sechestrării de persoane“, Gigi Becali a aflat decizia în Dubai, acum s-a zvonit că el se va refugia în Israel, în aşteaptarea deciziei.

„Mă duc diseară (n.r. - duminică) la meciul Stelei cu Viitorul Constanţa. N-am de gând să fug din ţară, aşa cum se tot spune. Nu plec în Israel. Am fost în Israel, dar nu ştiţi voi“, a declarat latifundiarul la rtv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite