Prăbuşire spectaculoasă pentru una dintre marile rivale ale Simonei Halep! Ce se întâmplă cu cea pe care unii o vedeau noua Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muguruza a învins-o anul trecut pe Halep
Muguruza a învins-o anul trecut pe Halep

Simona Halep este calificată în optimile de finală ale turneului de la Cincinnatti, acolo unde are un culoar bun pentru câştigarea trofeului.

Simona poate ebeficia de faptul că toate rivalele ei au fost eliminate, ea rămânând singura jucătoare din Top 5 WTA care mai e în competiţie. Au fost eliminate Wozniacki, Stephens, Kerber, Garcia, Pliskova şi Muguruza, iar din Top 10 WTA mai sunt în competiţie doar Kvitova şi Svitolina.

Garbine Muguruza, câştigătoare anul trecut la Cincinnatti, şi una dintre marile rivale ale Simonei Halep, va fi protagonista unei căderi spectaculoase în clasamantul WTA. Muguruza, câştigătoare a două turnee de Grand Slam (Wimbledon şi Roland Garros) va ieşi de luni din Top 10 WTA. 

Eliminată de Tsurenko, jucătoarea din Spania va ajunge pe locul 12 WTA, la numai 10 luni d ecând era lider mondial, iar presa internaţională anunţa că este noua serena williams şi va domina tenisul mondial mult timp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite