Piţurcă îl pune la zid pe Mutu şi demască planul fostului său elev: „Îi cunosc caracterul, ştiu ce urmăreşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu şi Victor Piţurcă FOTO Sportpictures.eu
Adrian Mutu şi Victor Piţurcă FOTO Sportpictures.eu

Fostul selecţioner crede că Mutu a militat de la început pentru îndepărtarea de la Dinamo a antrenorului Ioan Andone.

"Nu vreau să vorbesc de omul Mutu. Eu spun doar că s-a schimbat ceva în rău de când a ajuns la Dinamo. Eu îi ştiu caracterul, îl cunosc şi ştiu ce urmăreşte. El vrea să antreneze. A mai făcut-o la o echipă, dar tot aşa, ascuns, pentru că nu are licenţă. El nu are nici experienţă ca oficial şi a dat şi declaraţii nefericite, stricând atmosfera.

S-a schimbat tot de când a sosit el! Nu ai mai avut liniştea care să îţi permită să îţi faci treaba aşa cum trebuie. Uitaţi-vă şi la Andone cât de irascibil era după meciuri. Patronul a tăcut din gură şi a permis să se ajungă la această atmosferă", a spus Piţurcă, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Relaţia dintre Victor Piţurcă şi Adrian Mutu a fost una mereu tensionată şi a „explodat“ în urmă cu trei ani. Într-o emisiune televizată, Mutu l-a luat peste picior pe fostul său antrenor de la echipa naţională: „"Piţurcă e primitiv în ceea ce înseamnă pregătire. La şedinţa video, când jucăa în Ungaria, de exemplu, ne spunea că Ungaria este o ţară cu două milioane de locuitori şi 700.000 de metri pătraţi suprafaţa. Întrebaţi-l pe Victor Piţurcă ce pregătire video am făcut înainte de meciul Turcia - România. Ne-am uitat la meciul Ungaria - Turcia, după care am jucat cu Ungaria şi ne-am uitat la acelaşi meci. Ajungem să ne uităm, în grupe, la aceleaşi meciuri de două ori".

Meci de totul sau nimic pentru Astra: de ce se teme Şumudică de arbitraj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite