Petroliştii au ajuns bine în Feroe. Contra va miza diseară mai mult pe rezerve

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romario şi Geraldo, pe aeroportul din Feroe FOTO fcpetrolul.ro
Romario şi Geraldo, pe aeroportul din Feroe FOTO fcpetrolul.ro

După un zbor de mai bine de patru ore, delegaţia Petrolului a ajuns în Feroe, pentru returul cu Vikingur, programat diseară, de la ora 21.00, ora României.

"Lupii" s-au cazat în capitala Tornshavn, la 60 de kilometri distanţă de oraşul în care vor evolua astăzi. Cosmin Contra a deplasat un lot restrâns numeric, de numai 17 jucători, şi diseară va miza în echipa de start şi pe fotbalişti care de obicei sunt rezerve. Cel mai probabil, Petrolul va începe în formula Bornescu - Naziri, Manasse, Geraldo, Grecu - Mustivar, Romario - Teixeira, De Lucas, Morar - Hamza Rezerve: Povilas - Achim, Guilherme (foto jos), Boudjema, Hoban, Grozav. La Ploieşti au rămas să se pregătească Pecanha, Neag, Benga, Alcenat, Priso, Camara şi Dore, care de vineri vor intra în programul echipei, iar pentru următorul tur preliminar al Ligii Europa vor putea fi trecuţi pe lista UEFA. 

Contra lui Vikingur, Petrolul pleacă de la 3-0 în tur (goluri Grozav -2 şi De Lucas), iar în turul următor "lupii" vor întâlni echipa olandeză Vitesse Arnhem, pe 1 august (la Ploieşti) şi pe 8 august (în Olanda).

Întâlnirea de diseară nu e televizată, dar va fi transmisă de Radio România Actualităţi. 

guilherme
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite