Performanţa are viitor - Penultima preselecţie a sezonului 2017 - 2018 are loc duminică, la Cugir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
11 copii vor ajunge la Barcelona
11 copii vor ajunge la Barcelona

Tinerii fotbalişti cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani vor avea ocazia să-i impresioneze pe scouterii Federaţiei Române de Fotbal coordonaţi de Ion Geolgău, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu.

"Performanţa are viitor", proiectul de scouting dezvoltat de Federaţia Română de Fotbal şi Gillette, o marcă din portofoliul P&G, va ajunge duminică, 1 aprilie, la Cugir, judeţul Alba.

Tinerii fotbalişti cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani vor avea ocazia să-i impresioneze pe scouterii Federaţiei Române de Fotbal coordonaţi de Ion Geolgău, Miodrag Belodedici şi Jean Vlădoiu începând cu ora 10:00 pe Arena Cugir (Str. 21 Decembrie 1989, nr. 1).

„Mai sunt puţine locuri de completat în echipă şi sunt sigur că la Cugir vom avea de unde alege pentru a duce la Barcelona doi tineri foarte talentaţi din această zonă. Sper să avem cât mai mulţi participanţi şi să arătăm că judeţul Alba este o sursă importantă de talente pentru viitorul fotbalului românesc”, a declarat Miodrag Belodedici, ambasador "Performanţa are viitor".

Preselecţia de la Cugir este a cincea a actualului sezon, după cele de la Işalniţa (judeţul Dolj, martie 2018), Râmnicu Sărat (judeţul Buzău, octombrie 2017), Putna (judeţul Suceava, octombrie 2017) şi Constanţa (judeţul Constanţa, august 2017). Ultimul trial va avea loc la Chişineu-Criş (judeţul Arad, 15 aprilie 2018).

Pentru a putea fi înscrişi în selecţie, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
* Să fi avut vârsta între 10 şi 14 ani, împlinită, până la data de 31 iulie 2017;
* Să fie însoţiţi de tutore sau părinte, acesta urmând să îşi dea acordul pentru participare, pe baza căruia se face înscrierea.

Cei mai buni 11 jucători selectaţi se vor alătura echipei care în luna mai va merge la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia pentru un stagiu de pregătire şi la Barcelona, pentru un antrenament la faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să vadă un meci al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.

"Performanţa are viitor" se desfăşoară sub umbrela programului FRF Împreună suntem fotbal şi are loc în perioada august 2017 - mai 2018.

În primul sezon al Performanţa are Viitor, 2016 – 2017, Gillette şi Federaţia Română de Fotbal au organizat preselecţii în Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin), Bascov (judeţul Argeş), Jucu (judeţul Cluj) şi Pădureni (judeţul Vaslui).

De peste un secol, Gillette îşi respectă angajamentul de a oferi performanţă zi de zi prin intermediul aparatelor de ras utilizate de peste 800 de milioane de bărbaţi din întreaga lume. Alături de Federaţia Română de Fotbal, prin iniţiativa Performanţa are Viitor, Gillette continuă să susţină copiii talentaţi din România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite