Parteneriat între FRF şi reţeaua de sănătate Regina Maria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Romană de Fotbal a ales Reţeaua de sănătate REGINA MARIA pentru primul parteneriat cu o retea medicală privată care se înscrie în eforturile de a profesionaliza serviciile de pregătire a performanţei.

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA va oferi servicii medicale sportivilor angrenaţi la loturile naţionale, constând în consultaţii, intervenţii chirurgicale, analize medicale, imagistică, la solicitarea medicilor din cadrul FRF.

”Federaţia Română de Fotbal se află într-un proces de profesionalizare a tuturor serviciilor suport pentru performanţa fotbalistică. Componenta medicală este una dintre cele mai importante, întrucât echipele noastre reprezentative au un mare handicap faţă de cele ale altor ţări în ceea ce priveşte nutriţia, recuperarea, medicaţia, tratamentul şi investigaţiile medicale. În acest context, alăturarea partenerului Regina Maria este mai mult decât benefică şi umple un gol de care am suferit. Regina Maria, prin capacităţile şi reţeaua pe care le are, poate acoperi nevoile noastre nu numai la nivel de seniori, ci şi la juniori, domeniu de care ne ocupăm cu multă atenţie pentru construirea viitoarelor performanţe”, a anunţat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Federaţia Romană de Fotbal anunţă că şi Centrele de Excelenţă, care reunesc cei mai buni juniori din toată ţara, vor beneficia de aceeaşi calitate prin serviciile medicale ale Reţelei de sănătate REGINA MARIA. Partenerul FRF se va implica în dezvoltarea infrastructurii medicale a acestor Centre şi în cea a Centrului Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

"Asocierea oficială REGINA MARIA cu fotbalul românesc înseamnă pentru noi o responsabilitate si credem cu tărie în puterea de a creşte şi încuraja sportul românesc, prin servicii de bună calitate. Dorim să fim de un real ajutor, prin reţeaua pe care o punem la dispoziţie, pentru a ajunge în ţară, la loturile de tineret şi în cluburile unde se antrenează juniori. Ortopedia-traumatologia sportivă este specializare-cheie în cadrul reţelei, completata de serviciile de preventie si nutritie şi ne dorim să oferim cele mai bune condiţii sportivilor români pentru investigarea şi tratarea chirurgicală a celor mai frecvente afecţiuni specifice fiecărui sport”, a declarat Fady Chreih, Directorul General al Reţelei de sănătate REGINA MARIA.

Totodată, FRF a cooptat, prin Departamentul Medical, partenerii de la REGINA MARIA în acţiunile sale de informare medicală, aşa cum a fost Simpozionul cu titlul „Actualităti în prevenţia patologiei cardiovasculare la sportivi” organizat la sediul FRF.

Colaborarea dintre FRF şi REGINA MARIA a început încă dinaintea semnării acestui parteneriat şi a constat în realizarea de investigaţii imagistice şi analize de laborator pentru componenţii Echipei Naţionale care au participat la EURO 2016.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite