Rednic face declaraţii incendiare campionatul câştigat de Unirea Urziceni: “Dinamo nu a vrut titlul. Mi s-a furat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic, a făcut câteva declaraţii neaşteptate referitoare la titlul pierdut de clubul alb-roşu în anul 2009, în dauna Unirii Urziceni.

“Ce m-a supărat? Nu s-a vrut atunci campionatul…Eu am spus că o să vin să antrenez gratis când pleacă Borcea!? Şi i-am reproşat campionatul ăla pentru că mi s-a furat. Şi atât, mai multe nu spun”, a fost declaraţia enigmatică oferită de Rednic pentru ProSport

De altfel, FIFA l-a pedepsit pe „centralul” spaniol Cesar Muniz Fernandez, excluzându-l de pe lista arbitrilor internaţionali din 2014. Arbitrul din Principatul Asturias, celebru pentru greşelile sale din ultimii ani, este cel care, în 2009, a „suflat” titlul „câinilor roşii”, după un meci polemic cu Unirea Urziceni. „S-a pus un arbitru care era…şi legătura cu Gică Popescu, prietenia. Despre Dan Petrescu am înţeles, dar nu sunt sigur, că şi el i-ar fi împrumutat nişte bani lui Bucşaru. Când am văzut câţi bani avea de dat datorii... Nu se poate să decidă Urziceni ce arbitru să vină. Nu se poate ca noi, Dinamo, o forţă, să nu fim în stare să avem parte de un arbitraj corect. Eu am protestat ca antrenor faţă de chestia asta. Am pierdut campionatul din cauza aia”, a mai precizat Rednic. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite