Messi ajunge azi pe masa de operaţie, din cauza unei afecţiuni de care suferă cel puţin un sfert dintre români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O veste neaşteptată a pus pe jar suflarea Barcelonei: Lionel Messi, cel mai bun fotbalist al lumii, trebuie să se opereze azi.

Nimeni nu se aştepta la asta mai ales că Messi nu s-a accidentat în ultima etapă de campionat şi nici la antrenamente. Medicii Barcelonei au lămurit rapid situaţia. E vorba despre nişte probleme renale mai vechi, care trebuiesc rezolvate. concret, Messi are pietre la rinichi, care din când în când îl supără serios. 

Ultima dată s-a întâmplat la Campionatul Mondial al Cluburilor din luna decembrie, când Messi n-a putut juca în semifinale din cauza durerilor. Messi va ajunge pe masa de operaţie, unde va scăpa de pietricele, dar cel mai probabil seara va pleca acasă. El îşi va relua pregătirile la finalul săptămânii, astfel că va rata returul semifinalei din Cupa Spaniei, contra Valenciei. Nici nu era nevoie de el, ţinând cont că în tur catalanii au învins cu 7-0.

Statisticile arată că cel puţin 25 % dintre români suferă de pe urma pietrelor la rinichi. Marea lor majoritate sunt bărbaţi.

 Serena Wlliams - Cocoş, Maria Şarapova - Iepure, Simona Halep - Oaie. WTA despre cele mai bune jucătoare ale lumii

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite