McEnroe a ştiut că Halep va pierde: ce a spus legendarul american la microfonul BBC despre Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (2 WTA) a pornit ca din tun în confruntarea cu Johanna Konta (7 WTA), însă un adevărat geniu al sportului-alb a dat verdictul încă înainte de terminarea meciului.

Simona Halep a fost învinsă de Johanna Konta în sferturile de la Wimbledon şi a ratat a treia şansă de a ajunge pe locul 1 WTA.

Meciul a fost comentat de John McEnroe la microfonul BBC. De-a lungul partidei, americanul a lăudat-o, în mod repetat, pe Simona. Totuşi, după ce aceasta a pierdut al doilea set, în cele câteva minute de pauză înainte de startul decisivului, John a fost rugat să dea un pronostic în privinţa învingătoarei.

„Mă feresc, de obicei, să răspund la astfel de întrebări. Dar, dacă insistaţi, vă voi spune că nu voi paria în acest meci pe jucătoarea care urmează la serviciu în decisiv (n.r. – Simona Halep)“, a spus McEnroe.

Apoi, spre finalul partidei, americanul a explicat: „Simona a fost la două puncte de victorie în setul doi la tie-break. A avut 5-4, dacă nu mă înşel. Cred că atunci, când a ratat această oportunitate, a început să-şi aducă aminte despre cum a fost învinsă de Konta la Miami, tot în trei seturi. Sau şi-a amintit şi de înfrângerea de la French Open, cu Ostapenko, într-un moment în care toată lumea credea că ea va câştiga. Sunt convins că acel eşec a lăsat urme“.

Ce a mai spus McEnroe despre Halep?

*E incredibil cât de bine pregătită e din punct de vedere fizic. Şi când aleargă pe tot terenul, la final, e fresh, nici nu gâfâie.

*Darren Cahill a făcut o treabă excelentă cu Simona. A făcut ca ea să-şi dea seama că are nevoie de a-şi schimba atitudinea. A ameninţat-o pe Simona că, dacă nu-şi va controla crizele de nervi, nu va mai lucra cu ea. Poate că, într-o astfel de situaţie, alte jucătoare ar fi zis: „Dă-l naibii! Îmi găsesc alt antrenor“. Dar Simona s-a schimbat în bine.

*Wimbledon a fost modul perfect pentru Halep de a trece peste finala pierdută la Roland Garros. Cred că iarba o ajută la serviciu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite