Lucian Bute va fi impresariat de acelaşi om care îl reprezintă pe Mayweather

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute, boxer român Thomas Campean/BPA
Lucian Bute, boxer român Thomas Campean/BPA

Pugilistul român Lucian Bute a semnat un contract cu managerul american Al Haymon, acelaşi care-l reprezintă şi pe Floyd Mayweather.

„În ciuda eşecului de anul trecut, din ianuarie, în faţa lui Jean Pascal, Bute este încă văzut de majoritatea specialiştilor din Canada ca fiind cel mai popular pugilist din ţară, în special în Montreal“, notează boxingscene.com.

Ultimul meci oficial al lui Lucian Bute datează din ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. Românul ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce Bute s-a accidentat la spate.

„În 2015, lucrurile vor sta altfel. Eu cred că mai pot să fac meci de titlu mondial şi veţi vedea că se va întâmpla“, a declarat pugilistul român pentru sport.ro. Potrivit programului său, Bute ar urma să boxeze în luna martie, la Montreal, apoi să lupte pentru titlul mondial, la categoria semigrea, în decembrie.

Floyd Mayweather vs. Manny Pacquiao, meciul cu miza de 258 de milioane de euro

FOTO Lux şi opulenţă. Floyd Mayweather, cel mai bine plătit sportiv din lume, a investit 35 de milioane de lire sterline în colecţia sa de maşini

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite