Lucian Bute va boxa pe 6 decembrie cu un pugilist argentinian de 35 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Bute va reveni în ring, după aproape un an de pauză, şi va boxa pe 6 decembrie în compania unui pugilist foarte experimentat.

Adversarul lui va fi argentinianul Roberto Bolonti (foto jos), 35 de ani, care are în palmares 35 de victorii şi 3 înfrângeri. El s-a impus în 24 de meciuri prin KO. Ultima dată, argentinianul a boxat cu germanul Jurgen Braehmer, la 7 iunie, când a fost învins la puncte.

"Sunt foarte mulţumit. Vreau să îi mulţumesc lui Bolonti pentru că a acceptat să se lupte cu mine şi pentru că va fi la Montreal la 6 decembrie. Eu voi pleca mâine în cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi voi pleca în Filipine. Sunt foarte mulţumit că s-a finalizat înţelegerea, voi pleca liniştit. Sunt foarte încântat că reîncep. Veţi vedea un nou Lucian în ring la 6 decembrie, cu o nouă echipă", a spus Bute la conferinţa de presă. 

Lucian Bute are 34 de ani, 31 de meciuri la profesionişti, 29 de victorii şi două înfrângeri şi a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.
 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite