Liverpool - Napoli: Vlad Chiricheş, evoluţie impecabilă în victoria cu campioana Europei, 3-0 cu Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Vlad Chiricheş a jucat în repriza a doua a meciului amical pe care echipa sa, Napoli, l-a câştigat, duminică, la Edinburgh, cu Liverpool, scor 3-0.

Căpitanul naţionalei României l-a înlocuit la pauză pe Manolas. Golurile italienilor au fost macate de Insigne '17, Milik '29 şi Amin Younes '52.

Prestaţia românului din meciul cu Liverpool a fost foarte apreciată de presa din Italia, iar site-ul tuttonapoli.net l-a caracterizat pe Chiriches ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul contra campioanei Europei.

"S-a descurcat întotdeauna în duelurile unu contra unu, iar acum aproape ca a sfidat presiunea celor de la Liverpool, bazându-se pe calităţile sale de a ieşi din defensivă cu mingea la picior", au scris ziariştii italieni.

A fost cel de al doilea meci al românului după accidentarea suferită în urmă cu trei luni. Miercurea trecută, Chiricheş a revenit pe teren în meciul amical pe care Napoli l-a terminat, miercuri, la egalitate, scor 3-3 (1-2), cu Cremonese. Chiricheş a fost titular şi a jucat până la pauză.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite