La Botoşani, lumea aşteaptă Revelionul în iulie: care e evenimentul pentru care oamenii au stat la cozi uriaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un oraş care, până de curând, nu însemna nimic pe harta fotbalului românesc e acum faţă în faţă cu un moment ce poate deveni istoric.

Oraşul Botoşani se va trezi joi cu gândul la returul cu Legia Varşovia (ora 20.00, Digi Sport 1) şi la o posibilă calificare în turul III preliminar al Ligii Europa.

Dacă înaintea primei întâlniri cu gigantul polonez, lumea se gândea, mai degrabă la evitarea unui scor de tenis decât la calificare, rezultatul de la Varşovia (înfrângere la limită, scor 0-1) a schimbat datele problemei. Acum, botoşănenii au cumpărat toate cele 7.000 de bilete pentru manşa secundă şi visează la o calificare care ar trimite echipa în turul următor, cu şanse uriaşe de a fi prezentă chiar în play-off-ul Ligii Europa! Asta deoarece, dacă vor trece de Legia, cei de la FC Botoşani vor avea un adversar accesibil în turul III: Kukesi (Albania) sau Mladost Podgorica (Muntenegru). În tur, Mladost s-a impus, în deplasare, scor 1-0.

„Să joci în cupele europene e ceva extraordinar, indiferent care ar fi preţul. Îmi doresc din tot sufletul să ne calificăm. Prefer să pierd două meciuri de campionat pentru o calificare în Liga Europa. Fotbalul e frumos atunci când joci pe stadioane adevărate, cu public în spate, cu miză fantastică. Vom face tot ce depinde de noi, chiar dacă va trebui să ieşim purtaţi pe braţe după joc din cauza efortului depus“, a spus antrenorul Leo Grozavu despre returul cu Legia.

Tehnicianul a analizat şi situaţia lotului: „Martinus nu va putea evolua, iar Batin e incert din cauza unor probleme medicale. De asemenea, Ngadeu e indisponibil“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite