Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru sprijină proiectul “Train Like a Pro” al lui Victor Hănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Hănescu
Victor Hănescu

Irina Begu, Sorana Cîrstea, dar şi Alexandra Dulgheru sprijină proiectul “Train Like a Pro” iniţiat de Victor Hănescu.

Cele 3 jucătoare au postat mesaje pe Facebook pentru a-şi manifesta susţinerea pentru acest proiect, care este sprijinit şi de Aqua Carpatica, ce se ocupă în mod special de latura tehnică, tactică, fizică, mentală şi emoţională a participanţilor.

“Mă bucur că cei care vor prelua ştafeta în tenis au această oportunitate! Recomand cu încredere ‪#‎TrainLikeaPro. Felicitări, Victor şi tuturor celor implicaţi în acest proiect! http://trainlikeapro.ro/, este mesajul postat de către Irina Begu.

“Felicitări Victor pentru o altă etapa din viaţa ta de tenismen…sunt sigură ca o să faci o treabă foarte bună şi că vei fi la fel de profi şi serios ca antrenor precum eşti şi ca jucător. Abia aştept sa trec prin vizita la Cluj sa arunc o privire!, a scris Alexandra Dulgheru, în timp ce Sorana Cîrstea a postat următorul mesaj: “Good job, Victor Hănescu! Susţin cu drag proiectul ‪#‎TrainLikeaPro şi iniţiativa ta de a duce performanţa în tenisul românesc la următorul nivel, oferind suport astăzi campionilor de mâine!

Toate locurile pentru sesiunea taberei “Train Like a Pro” de la Cluj-Napoca, din perioada 24 iulie – 2 august, au fost repede ocupate. Asta, având în vedere experienţa cumuluată de Victor Hănescu şi a echipei lui de profesionişti, printre care se numără Firicel Toma, Adrian Szabo, Florian Arsenescu, experţii internaţionali Dave De Haan şi Cristina Rolo, Monica Ciuta, actorul Alexandru Unguru sau Nick Angelescu. Dar Victor a venit repede cu încă o veste bună pentru iubitorii tenisului. “Pentru că, în continuare, am primit multe înscrieri şi solicitări, am decis să organizăm o a doua tabără #TrainLikeaPro în luna august, la Curtea de Argeş.  Aşadar, declarăm oficial deschiderea înscrierilor pentru cea de-a doua grupă, care se va desfăşura în perioada 17-26 august, la baza Tenis Club din Curtea de Argeş. Înscrierile se pot face tot pe site-ul http://trainlikeapro.ro”, spune fostul număr 26 ATP.

De asemenea, Federaţia Română de Tenis şi Asociaţia Tenis Club Victor Hănescu au semnat un important protocol de parteneriat care să asigure dezvoltarea tenisului românesc într-un cadru organizat, prin programul “Train Like a Pro”. Astfel, FRT susţine această iniţiativă de a identifica şi de a creşte sportivi de performanţă, iar protocolul recent semnat asigură participarea la programul “Train Like a Pro” a trei sportivi cu clasament naţional.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite