Iker Casillas a suferit un infarct la antrenamentul lui FC Porto! Legendarul portar al naţionalei Spaniei e în afara oricărui pericol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea fotbalului, şi nu numai ea, e în stare de şoc după ce Iker Casillas, căpitanul naţionalei Spaniei la CM 2010, a suferit un infarct la antrenament.

Iker Casillas, o legendă a fotbalului mondial, a suferit un infarct la antrenamentul de azi al lui FC Porto. Presa din Portugalia anunţă că, în acest moment, starea goalkeeper-ului de 37 de ani e stabilă.

Iker Casillas e unul dintre cei mai titraţi goalkeeperi din istoria fotbalului. Sub culorile lui Real Madrid, el a cucerit de trei ori UEFA Champions League şi de cinci ori La Liga, iar ca portar al naţionalei Spaniei are în palmares titlul mondial în 2010 şi două coroane europene în 2008 şi 2012.

UPDATE 17.58 - Oficialii celor de la Porto susţin că Iker Casillas e în afara oricărui pericol, însă va fi indisponibil pentru restul sezonului. 

UPDATE 18.02 - Presa internaţională scrie că Iker Casillas n-a leşinat, în ciuda faptului că a suferit un infarct, şi a fost dus la spital pe picioarele lui. Acolo, i s-a montat un cateter, care lărgeşte vasele de sânge, ajutând la o mai bună circulaţie.

UPDATE 18.08 - FC Porto a publicat un comunicat de presă în care a explicat situaţia jucătorului care va împlini 38 de ani la 20 mai. „Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenamentul de astăzi. Şedinţa a fost întreruptă imediat, iar Iker e bine în acest moment. Problema a fost rezolvată. Sempre Juntos! Forca Iker!”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite