Halep, Tecău şi Olaru joacă în optimi, luni, la Wimbledon. Orele la care încep  meciurile românilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep contra Victoriei Azarenka la Wimbledon 2019 FOTO EPA-EFE

Turneul de Wimbledon este singurul Grand Slam la care nu se joacă tenis în duminica dintre cele două săptămâni ale competiţiei.

Astfel, conform tradiţiei, toate meciurile din optimi sunt înghesuite în ziua de luni a celei de a doua săptămâni, cunoscută şi sub denumirea de 'Manic Monday'

România va avea mâine trei reprentanţi pe tabourile de concurs, Simona Halep la simplu, Horia Tecău la dublu masculin şi Raluca Olaru la dublu mixt

Simona Halep (7 WTA) o va întâlni, nu înainte de oa 16.30, pe jucătoarea americană Cori Gauff (313 WTA). Partida va fi a doua de pe terenul numărul 1, după întâlnirea Serena Williams - Carla Suarez Navarro, care va începe la ora 15.00.

De la ora 13.00, perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 5, va juca cu dublul Maximo Gonzalez/Horacio Zebalos (Argentina), cap de serie numărul 9, în optimi, primul meci de pe terenul 14.

În turul al doilea al probei de dublu mixt vor evolua Raluca Olaru şi croatul Franko Skugor, direct acceptaţi în această fază şi cap de serie numărul 12, împotriva cuplului american Frances Tiafoe/Venus Williams. Această întâlnire este ultima de pe terenul 18 şi va începe nu înainte de ora 18.30, după două meciuri de simplu, unul feminin şi altul masculin, şi după o partidă de dublu masculin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite