Halep, meci infernal, la noapte, la Cincinnati: Va întâlni sfertfinalista de la Australian Open 2021

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

După o victorie în trei seturi cu Magda Linette (44 WTA), constănţeanca de 29 de ani va da, din nou, de o americancă. A doua pe care o va întâlni, în ultimele trei partide, de când a revenit în circuitul WTA.

Simona Halep (13 WTA) pare că le-a luat la rând pe sportivele din Statele Unite. La Montreal, a cedat în partida cu Danielle Collins (28 WTA), iar acum, după un prim meci câştigat la Cincinnati, cu poloneza Magda Linette, o va înfrunta pe americanca Jessica Pegula (27 de ani, 30 WTA), în turul II.

Va fi prima întâlnire dintre cele două, cu precizarea că Pegula, sfertfinalistă la Australian Open 2021, a ajuns în această fază, la „Western & Southern Open“, după ce a spulberat-o, în noaptea de marţi spre miercuri, pe italianca Giorgi (71 WTA), scor 6-2, 6-2. Giorgi a dat lovitura, în weekend, câştigând Rogers Cup, la Montreal.

Revenind la duelul Halep - Pegula, acesta e programat, în noaptea de miercuri spre joi, după ora 02.00 dimineaţă, ora României. Partida va fi transmisă, în direct, de Digi Sport 2, postul care deţine drepturile pentru „Western & Southern Open“.

Învingătoarea duelului Halep - Pegula va avansa, în optimi, unde va juca fie cu Pliskova (6 WTA), fie cu Putintseva (36 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite