Halep, imbatabilă, dar şi norocoasă: Simona va juca în optimi cu o adversară care avusese doar cinci victorii până la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ocupanta locului 1 mondial e în pole-position pentru a ajunge în sferturile competiţiei. De când a început turneul, românca a scăpat de cele mai grele jucătoare cu care se putea duela. Mai întâi, a fost eliminată Cibulkova (30 WTA), iar acum Mladenovici (15 WTA).

Simona Halep (1 WTA) a avut o prestaţie nu tocmai reuşită în turul III, în faţa Carolinei Dolehide (165 WTA), dar important e că a ajuns în optimi. Iar acolo, constănţeanca va da nu de Mladenovici, aşa cum se aştepta toată lumea, ci de o chinezoaică aflată pe locul 55 mondial cu care nu s-a întâlnit niciodată până acum.

Qiang Wang (55 WTA) a venit la Indian Wells cu un bilanţ modest în 2018: 5 victorii, 5 înfrângeri. Asiatica de 26 de ani a părăsit atât Australian Open, cât şi turneul de la Doha în turul I, fiind învinsă de fiecare dată de Madison Keys (14 WTA). A urmat întrecerea de la Dubai, unde Wang a fost eliminată în turul II, pierzând meciul cu Svitolina (4 WTA).

La Indian Wells însă, chinezoaica a depăşit toate aşteptările: e în optimi, după ce a avut următorul parcurs:

*Turul I: 6-0, 4-6, 6-2 cu Bacsinszky (42 WTA)

*Turul II: 4-6, 6-3, 6-3 cu Mertens (23 WTA)

*Turul III: 6-1, 6-2 cu Mladenovici (15 WTA)

Halep şi Wang se vor înfrunta, cel mai probabil, în noaptea de marţi spre miercuri.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite