Gică Hagi a refuzat o ofertă de milioane pentru a continua proiectul Academiei. Ioan Becali a făcut dezvăluiri uluitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Gică Hagi este recunoscut ca fiind un tip cu personalitate, care-şi urmează propriile principii până în pânzele albe.

Din acest motiv, Hagi a refuzat oferta de a prelua conducerea tehnică a lui Galatasaray, care l-a demis pe Fatih Terim. Dezvăluirea a fost făcută de Ioan Becali la Dolcesport. "Am fost invitat de presedintele lui Galatasaray, l-am luat cu mine şi pe Gică Popescu, să-mi fie asistent în problema antrenorului echipei Galatasaray. Toata ziua de vineri, de dimineaţa până noaptea la ora 2-3, Hagi a fost rugat să devină antrenorul lui Galatasaray. A refuzat la ora 13:00, la ora 16:00 şi la 1 noaptea. Hagi a fost prima optiune a clubului Galatasaray. Nici eu nu pot să înţeleg de ce a luat Hagi această decizie, nici Popescu şi nici fratele meu. Hagi a explicat că are acest proiect cu Viitorul, de care este foarte legat", a povestit Becali. 

Oferta a fost pentru un an cu opţiune, apoi cu doi ani cu opţiune, dar Hagi a refuzat-o."Gică a arătat încă o data că are personalitate, ca e încăpăţânat şi face ceea ce crede el de cuvinta. Probabil i-a fost şi frica partidele care urmau, juca cu Juventus. E posibil ca şi respectul pe care îl are faţă de Terim l-a impins sa nu accepte aceasta oferta", a mai spus Ioan Becali pentru Dolce Sport.

 Noul antrenor al celor de la Galatasaray este italianul Roberto Mancini, care va semna pe trei ani

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite