Gică Popescu a ieşit din închisoare: „Baciul“ a fost văzut, astăzi dimineaţă, într-un cartier select al Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 4 martie 2014, fostul căpitan al tricolorilor a fost condamnat la trei ani şi o lună de închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor“. Astfel, a pierdut şansa de a ajunge preşedinte FRF. Acum însă, fostul fotbalist se apropie de momentul eliberării.

Până să iasă defintiv din închisoare, Gică Popescu a beneficiat de o permisie de cinci zile, aşa cum s-a întâmplat şi după decesul tatălui său, în mai 2014.

Fostul căpitan al naţionalei României a fost văzut, astăzi dimineaţă, în Piaţa Dorobanţi, cumpărând legume şi fructe, împreună cu soţia sa, Luminiţă. Aceasta a fost contactată, ulterior, de gsp.ro, însă n-a dorit să comenteze episodul: „Vă rog să mă înţelegi că nu pot să vorbesc despre asta“.

„Adevărul“ a explicat într-un articol amplu ce au făcut cei condamnaţi în „Dosarul Transferurilor“ în anul pe care l-au petrecut după gratii. 

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii „Adevărul“, Gică Popescu ar putea ieşi din închisoare, în septembrie 2015.

Deja unul dintre „colegii de suferinţă“ ai fostului internaţional a ieşit de după gratii, George Copos fiind eliberat în luna aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite