Gică Hagi crede că un jucător de la Steaua este „prea umflat“: „Deja mă enervez!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheroghe Hagi, antrenor Viitorul FOTO Mediafax
Gheroghe Hagi, antrenor Viitorul FOTO Mediafax

Gică Hagi crede că fotbalistul care a a adus şase puncte Stelei în acest sezon, cu cele două goluri marcate în meciurile cu Pandurii şi Astra, nu merită titulatura de decar.

”Vă rog frumos, nu-l mai faceţi pe Boldrin ’decar’. Nu-l mai faceţi ’decar’, că eu, care-s ’decar’, deja mă enervaţi! Mă enervez! Boldrin este optar. Decarul se uită la tine şi vede şi în spate. Driblează trei jucători, doi jucători, ăla e decar. Boldrin e optar, cum era Rotariu! Ia spuneţi, cine e mai bun, Boldrin sau Rotariu? Că eu vi le dau direct", a spus Hagi într-o conferinţă de presă. 

Întrebat dacă Florin Tănase poate fi considerat un decar, Hagi a răspuns: ”Tănase driblează? Aaaaa.. (râde). Tănase e Mutu, care şi driblează şi marchează. Deci unul căruia îi place golul, genul lui Mutu, nu genul lui Hagi. Genul lui Hagi e altul. Tase a jucat la o echipă mică anul trecut şi a avut mai multe goluri ca Stanciu, care a plecat pe milioane. Deci, mai multe goluri şi mi multe pase de gol, deci Tase nu trebuie să demonstreze nimic nimănui.

Steaua a plătit foarte mult pe el şi a făcut un transfer foarte bun. Sunt convins că-l vor creşte foarte bine şi că va ajunge să evolueze mai bine ca la Viitorul. Dacă la noi a marcat 16 goluri, la ei trebuie să marcheze 25””,

Antrenorul Viitorului a mai spus că băiatul său Ianisi nu e convocat la loturile naţionale pentru că poartă numele Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite