FOTO Halep, îndrăgostită de lumea arabă: Ce scrie pe tricoul cu care s-a antrenat astăzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (2 WTA) s-a obişnuit să meargă, cel puţin o dată pe an, în zona Orientului Mijlociu pentru turneele de la Doha şi Dubai.

Simona Halep se află într-o mică vacanţă în ţară. Ce-i drept, vacanţa înseamnă doar o perioada fără turnee, fiindcă ocupanta locului 2 mondial munceşte din greu în această perioadă, înainte de a ataca sezonul de zgură în care are cele mai multe puncte de apărat din circuitul feminin.

Revenirea Simonei pe teren nu se va produce însă în vreo competiţie WTA, ci în Fed Cup, acolo unde se va lupta pentru România, în semifinale, cu Franţa, la Rouen (20-21 aprilie).

Până atunci, Halep se antrenează, zilnic, fie pe terenul de tenis, fie în sala de forţă, iar astăzi a postat o fotografie pe reţelele de socializare cu un tricou pe care şi l-a luat din Dubai. Numele oraşului din Emirate e scris în limba arabă, iar în engleză scrie „Win, victory, love“.

Halep

În acest sezon, constănţeanca de 23 de ani a jucat finala turneului de la Doha, după care s-a deplasat la Dubai, acolo unde a atins sferturile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite