FC Voluntari a învins CFR Cluj, scor 1-0, şi a urcat pe locul patru în clasamentul play-out-ului. Poate spera la Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa FC Voluntari a învins, miercuri, pe teren propriu, pe Stadionul Dinamo, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a IV-a şi a urcat pe locul patru în clasamentul play-out-ului Ligii I.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Rus, în minutul 48, cu un şut puternic de la 8 metri lateral dreapta, după o centrare de la Kone.

FC Volutnari a acumulat 19 puncte, la fel ca CFR Cluj, şi cu trei mai puţine decât CSU Craiova şi CSMS Iaşi. Dacă îi vor depăşi pe olteni şi pe moldoveni (CFR Cluj nu are dreptul de a juca în Europa, fiind în insolvenţă), cei de la Voluntari vor evolua în sezonul următor al cupelor europene. 

“Am meritat această victorie. Am dovedit încă o dată că suntem o echipă foarte bună şi jucăm un fotbal de calitate. În prima parte am fost puţin nemulţumit, am jucat la construcţie cu mingi lungi, ceea ce eu n-am cerut. Am remediat această situaţie la pauză. Obiectivul nostru este Liga 1 şi ne gândim să acumulăm cât mai multe puncte pentru a ne salva de la retrogradare. Nu are nimeni ce să ne reproşeze, tot ce am făcut până acum am făcut pe teren.Cu Petrolul va fi un meci foarte greu, de când a venit Gane, echipa joacă foarte bine”, a spus Ionel Ganea, antrenor la FC Voluntari. 

FC Voluntari: Calancea - Filipov, Maftei, Spahija, Barna - Moke, N. Grigore (Novac '74) - Rus, Achim (Pancu '80), H. Kone - Ad. Bălan (Tudorie '76). Antrenor: Ionel Ganea.

CFR Cluj: T. Marc - Dani Coelho, Larie, L. Goian, Camora - Gomelt, Ruiz (Beleck '66) - Nouvier (Tiago Lopes '56), Petrucci, Vitor Bruno (Jakolis '55) - C. Lopez. Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Barna '89 / Gomelt '86

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Sebastian Colţescu, Iulian Dima (arbitri adiţionali) - Stelian Slabu (rezervă).

În următoarea partidă a zilei din play-out se întâlnesc Concordia Chiajna şi CSMS Iaşi, iar Craiova şi Botoşani vor juca joi, de la ora 14.00. 

FC Volutnari se mută pe stadionul Anghel Iordănescu

Acesta ar putea fi ultimul meci al celor de la FC Voluntari pe arena din Ştefan cel Mare. Dumitru Dragomir a anunţat că de la partida de pe teren propriu cu Concordia Chiajna echipa poate evolua pe arena de acasă, care poartă numele Anghel Iordănescu.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite