FC Voluntari - CFR 2-2: cum au scăpat gazdele a doua victorie din campionat. Un spaniol le-a stricat bucuria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Mulţescu a reuşit, acum două runde, obţinerea primului succes din actuala ediţie a Ligii I pentru nou-promovata FC Voluntari. Atunci, penultima clasată a învins Petrolul, care e „lanterna roşie“ a campionatului. Iar la ce s-a întâmplat de la acel joc, se pare că Pancu şi compania vor avea de aşteptat până să câştige din nou.

Victoria cu Petrolul a fost urmată de înfrângerea cu Pandurii (1-2), întâlnire în care FC Voluntari a deschis scorul, dar n-a reuşit să gestioneze meciul până la capăt.

Sâmbătă, pe stadionul „Dinamo“, povestea confruntării cu Pandurii aproape că s-a repetat. FC Voluntari a condus cu 2-0 (Voduţ 10, Novac 49), dar a scăpat punctele pe final. Atacantul spaniol, Cristian Lopez, a ajuns la nouă reuşite în acest sezon de Liga I, punctând în minutele 75 şi 83 (penalty). Pe final, acelaşi Cristian Lopez putea chiar aduce victoria pentru clujeni.

După 17 partide, FC Voluntari rămâne pe penultimul loc cu 10 puncte, iar CFR Cluj e pe 9 cu 21 de puncte. Clujenii au pornit însă cu -6 puncte şi speră într-un verdict favorabil din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a-şi recupera punctele pierdute din cauza insolvenţei în care se află.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite