Fără bani şi fără vedete, Rapid a stabilit un record la Iaşi. Prima reacţie a lui Marian Rada

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Vasile
Nicolae Vasile

Fosta campioana a României a fost sufocată în Copou de o candidată la retrogradare, având în echipă mulţi puşti promovaţi de la Rapid II, care evoluează în liga a treia. Unul dintre ei va ţine minte pentru mult timp întâlnirea cu CSMS Iaşi.

Nicolae Vasile a debutat în Liga I, direct din postura de titular, în meciul CSMS Iaşi - Rapid, scor 0-1. La 17 ani şi 56 de zile, noul fundaş stânga al giuleştenilor, despre care s-a spus că va ajunge la fel de bun precum Răzvan Raţ, a fost integralist şi a devenit cel mai tânăr fotbalist care a evoluat în acest sezon de Liga I.

Ce a spus Rada?

Tehnicianul bucureştenilor a comentat evoluţia formaţiei sale, care a fost chinuită în prima etapă din 2013.

„Am avut multe probleme de lot, dar m-am obişnuit cu asta. Am cristalizat în Spania o formaţie competitivă. Îi felicit pe cei trei debutanţi, Martin, Vasile şi Călin. Putem face o echipă bună cu tineri dornici să facă pasul spre fotbalul mare. Aceşti tineri capătă experienţă în aceste meciuri şi vor juca din ce în ce mai bine. Nicolae Grigore nu putea intra de la început, nu s-a putut antrena normal în ultimele două zile. Şi Pancu a fost răcit, dar a putut juca titular“, a spus Marian Rada la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite