Egalul Stelei de la Praga nu i-a scăpat de gura lui Becali! Cine sunt cei doi jucători pe care patronul i-a pus la zid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a făcut 1-1 în meciul din deplasare cu Sparta Praga, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Becali a criticat doi jucători.

"Sunt optimist pentru că am văzut ce a arătat adversarul, nu pentru ce am jucat noi. Avem avantajul că avem un punct de reper şi cred că nu vom mai juca cu Aganovici şi cu Tudorie în retur. La fotbal dacă nu ai valoare nu ai cum să câştigi. Noi în seara asta nu am avut valoare. Mi-au plăcut Stanciu şi Achim, dar Tudorie şi Aganovici au pierdut toate baloanele. Nu vreau să-i critic, spun doar ce am văzut. La retur vor juca Popa şi Hamroun, care a fost penalizat doar pentru acest meci. E jucătorul Stelei, nu trebuie să mă rog de el să joace. Ce să facă săracul Stanciu singur? Nu avem cum să ne împiedicăm de Sparta Praga", a spus Becali la Sport.ro.

Steaua şi Sparta Praga vor disputa meciul retur săptămâna viitoare. "Dacă mergem mai departe, aduc jucători, investesc. Altfel, la revedere! Nu pot să risc viitorul familiei mele, să bag bani la fotbal, a mai spus Becali. Echipa care se califică în playoff-ul Ligii Campionilor are asigurate un bonus de 3 milioane de euro şi prezenâa în grupele Ligii Europa (minim 2,4 milioane de euro). 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite