Dulce răzbunare: Barcelona a măturat pe jos cu Celta Vigo. Cel mai frumos gol al serii a fost din penalty. Execuţie genială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Catalanii au fost învinşi, în turul campionatului, de adversarii lor de duminică. Atunci, Celta a uimit Europa, spulberând Barcelona cu 4-1. Acum, cu un Suarez formidabil, „extratereştrii“ au reuşit o victorie şi mai clară.

Barcelona - Celta Vigo, partida care a încheiat etapa cu numărul 24 în Spania, a oferit un spectacol cu şapte goluri.

La pauză, a fost 1-1 (Messi 28 / Guidetti 39-penalty) şi echilibrul s-a păstrat până în minutul 59, atunci când Suarez a punctat pentru 2-1. A fost doar începutul unei prestaţii formidabile pentru vârful de 29 de ani. Până la finalul jocului, uruguayanul a mai înscris de două ori (75, 81) şi a oferit două pase decisive la reuşitele semnate de Rakitici (84) şi Neymar (90+1).

Paradoxal, dintre cele şapte goluri ale meciului, cel mai spectaculos a fost după un penalty în care Messi şi Suarez au recurs la o execuţie pe care a inventat-o marele Johan Cruyff, pe vremea când juca la Ajax.

Victoria Barcelonei cu 6-1 i-a menţinut pe catalani pe locul 1 cu 57 de puncte. Podiumul e completat de Atletico Madrid (54 de puncte) şi de Real Madrid (53 de puncte).

VEZI GOLURILE MECIULUI BARCELONA - CELTA VIGO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite