Dinamo se întăreşte cu un portar condamnat la închisoare: Ei sunt primii doi fotbalişti pe care îi aduce Rednic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a fost salvată de la înfrângere la Chiajna de intervenţiile portarului Penedo şi, la prima vedere, acest post pare a fi ultima problemă a roş-albilor.

Chiar şi aşa, primul transfer al lui Rednic e...un portar! Potrivit site-ului doardinamo.ro, Logan Bailly (32 de ani) e un goalkeeper belgian care, în trecut, a lucrat cu Rednic la Mouscron. 

CV-ul său e impresionant, el jucând la formaţii precum Genk, Gladbach şi Celtic. În plus, are selecţii în toate loturile Belgiei, inclusiv la naţionala mare pentru care a jucat de opt ori, între 2009 şi 2010. În mai 2008, Bailly şi fratele său s-au bătut cu un alt individ într-un bar şi, ulterior, în 2011, portarul a fost condamnat de Tribunalul de la Liege la cinci luni de închisoare cu suspendare. 

„Când vorbeşte Logan Bailly, toţi ceilalţi jucători tăgăduiesc şi ascultă. Ceea ce a făcut în timpul stagiului de pregătire a fost puţin nebun. S-a antrenat de trei ori pe zi şi, uneori, l-am văzut alergând la şapte dimineaţă“, spunea Rednic despre Bailly în 2017, pe când amândoi erau la Mouscron. 

Pe lângă Bailly, „Puriul“ l-ar vrea şi pe fundaşul dreapta Sebastien Locigno (23 de ani), liber de contract, care, de asemenea, a lucrat cu el la Mouscron.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite