Dinamo, fără „închizători“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul „câinilor“ slăbeşte văzând cu ochii. Nicolae Badea negociază în continuare cu Karlsruhe pentru transferul lui Adrian Cristea, iar Mărgăritescu este dorit cu insistenţă la Cluj pentru a întări colonia dinamovistă de la Universitatea.

Aceste discuţii sunt o mare problemă pentru Ioan Andone. Antrenorul de 50 de ani este nemulţumit că rămâne fără jucători importanţi, pe posturi-cheie, iar repatrierea lui Vlăduţ Munteanu este unica rază de soare. Mărgăritescu păstrează legătura cu bunul său prieten, Adrian Cristea, plecat la U Cluj.

„Prinţul" i-a dat un telefon lui „China" şi i-a povestit cât de bine este la echipa lui Walter, unde salariile se plătesc la timp, iar suporterii vin la antrenamente ca să încurajeze fotbaliştii, nu să-i înjure. Şi Claudiu Niculescu i-a vorbit de bine despre „U" lui Mărgăritescu. „Închizătorul" de 31 de ani preferă şi el o mutare în Ardeal, mai ales că şefii din „Ştefan cel Mare" l-au abordat pentru o reducere salarială.

Pleacă şi Kone?

Având în vedere iminentul transfer al lui „China" lângă Cristea şi Niculescu, Djakaridja Kone ar rămâne singurul mijlocaş de acoperire al „câinilor". Problema lui Andone este că şi ivorianul vrea să plece, pentru că acesta nu mai suportă să nu-şi primească salariul la timp. Kone are oferte din Israel, dar încă nu a demarat negocierile. Dacă ar pleca şi africanul, dinamoviştii nu ar mai avea niciun „închizător", N'Doye alegând să-şi continue cariera la Astra. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite