Digi Sport, transmisiune defectuoasă a meciului Simonei Halep: Românii au făcut degeaba noapte albă pentru liderul WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a câştigat prima partidă disputată la Indian Wells. După ce au promovat toată ziua confruntarea dintre Halep şi Pliskova, cei de la Digi Sport nu le-au putut oferi telespectatorilor un meci integral.

Simona Halep a jucat al doilea ei meci în două zile la Indian Wells. Dacă în proba de dublu, ea a suferit o înfrângere ciudată despre care „Adevărul“ a scris aici, în schimb, în proba de simplu, liderul WTA a avut o prestaţie reuşită.

Din păcate, cei care au stat până după miezul nopţii pentru a vedea duelul Halep (1 WTA) - Pliskova (77 WTA) pe Digi Sport 2 au făcut o alegere proastă. Transmisia întâlnirii s-a întrerupt la scorul de 3-2 în setul doi, atunci când au început să curgă reclamele. Deşi pe livetext jocul s-a reluat, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu transmisiunea Digi Sport!

Abia după vreo cinci minute, comentatorul a revenit cu o imagine statică a Pliskovei, spunând că acesta e ultimul cadru primit de Digi Sport şi că nu mai vin imagini de la partidele care sunt în desfăşurare la Indian Wells! După alte câteva minute, Digi Sport 2 a început să dea imagini de la meciul Vandeweghe - Kanepi, care s-a jucat simultan cu partida dintre Halep şi Pliskova!

Aşadar, fanii care n-au dormit ca să urmărească meciul Simonei n-au putut vedea cum aceasta s-a calificat în turul III, deoarece transmisia partidei nu s-a mai reluat. În timp ce pe ecran curgeau imaginile de la duelul Vandeweghe - Kanepi, comentatorul Digi Sport 2 a anunţat victoria lui Halep!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite