Decizia luată de cea mai bună handbalistă din naţionala Norvegiei ale cărei poze nud au circulat pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nora Mork
Nora Mork

Nora Mork, una dintre cele mai bune handbaliste din lume, a fost victima unor hackeri care i-au extras din telefonul personal mai multe poze nud, răspândindu-le apoi pe internet.

Ea a făcut pace cu Federaţia din ţara sa deşi se declarase deranjată de faptul că forul a reacţionat cu întârziere după ce a fost informată că unii dintre componenţii echipei naţionale masculine a Norvegiei au lăsat să circule fotografii nud ale jucătoarei, piratate din telefonul mobil al acesteia.

În luna ianuarie, într-un interviu acordat ziarului Verdens Gang (VG), Nora Mork a afirmat că are în vedere retragerea din naţionala Norvegiei.

"Nora şi-a exprimat dorinţa de a continua să joace pentru selecţionata naţională, iar noi suntem încântaţi", a declarat miercuri preşedintele Federaţiei Norvegiene de Handbal, Kare Geir Lio, după s-a întâlnit de mai multe ori cu Nora Mork."Am căzut de acord să punem în aplicare noi măsuri pentru a rezolva problemele în astfel de cazuri, iar Nora consideră că sunt măsuri bune", a declarat Lio pentru postul de televiziune TV2.

Cea mai bună marcatoare a Campionatului Mondial desfăşurat anul trecut, Nora Mork este în prezent indisponibilă din cauza unei rupturi de ligamente la un genunchi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite