De ce n-a ajuns Mircea Lucescu la naţionala României? Antrenorul de 72 de ani a explicat de ce a ales Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Lucescu este noul selecţioner al naţionalei Turciei, semnând un contract cu Federaţia de la Istanbul valabil până în 2020.

Vestea că Lucescu a semnat cu naţionala Turciei, deşi România ar fi avut nevoie de el, în condiţiile în care experimentul Daum este unul nereuşit, l-a iritat pe Gigi Becali, care a tunat şi fulgerat la adresa FRF.

 "Din punctul meu de vedere, FRF e de vină. Este regretabil şi ruşinos. Avem unul dintre cei mai mari antrenori ai lumii şi, în loc să-l luăm la naţională, el pleacă în Turcia! El venea pe o ofertă mai mică. Este ruşinos! Asta e ţara noastră. Ăştia suntem noi. După ce îi punem în funcţie, se cred stăpâni. Cei de la FRF au o legătură de corupţie cu Daum. De corupţie. E opinia mea. Nu se poate. Îl ai pe Lucescu şi nu-l aduci. Te duceai la Daum şi îi ziceai «Câte luni de contract mai ai? 3 luni? Ia banii şi du-te»", a spus Becali la Digi Sport.

Explicaţia opţiunii făcute de Lucescu a venit chiar de la acesta: "Am acceptat această provocare. E o meserie complet diferită, mă bucur că revin ca selecţioner după 30 de ani. La selecţionata României e nevoie de un antrenor tânăr şi ambiţios"

Dincolo de vorbe însă, la mijloc sunt şi mulţi bani. Ca selecţioner al naţionalei Semilunei, Lucescu va încasa anual 3 milioane de euro, bani pe care FRF nu şi-ar fi permis niciodată să-i plătească.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite