Dan Petrescu, înapoi la CFR Cluj? Reacţii la mutarea care ar creşte spectaculos şansele ardelenilor la titlu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonio Conceicao e deja istorie, iar campioana va avea un alt tehnician pe bancă, sâmbătă, în următorul meci de campionat.

Fără victorie în primele trei etape din 2019 (1-1 cu Hermannstadt, 0-2 cu Craiova şi 1-1 cu Astra), CFR Cluj şi-a văzut avansul din fruntea clasamentului redus la doar 3 puncte. Preţul pentru această serie proastă a fost plătit de antrenorul Antonio Conceicao, demis, oficial.

CFR e acum pe punctul de a-l readuce pe bancă pe Dan Petrescu, tehnician cu care a câştigat titlul în sezonul trecut. „Bursucul“ a părăsit formaţia din Gruia în vara anului 2018, a semnat cu Guizhou Zhicheng cu care a retrogradat de pe ultimul loc în liga secundă din China! Acum, Petrescu încearcă să-şi rezilieze contractul cu formaţia asiatică, însă impresarul său, Nicolae Pîrnău, a declarat pentru prosport.ro că, deocamdată, românul e legat de chinezi. 

„Dan Petrescu e un antrenor care ar fi dorit de orice echipă care are un conducător cât de cât capabil să înţeleagă ce e fotbalul. Poate şi-l doreşte CFR-ul, e logic să-l vrea înapoi, dar, la momentul actual, Dan Petrescu îşi îndeplineşte contractul din China şi asta e tot“, a afirmat impresarul pentru sursa citată.

Şi oficialii ardelenilor au reacţionat la zvonurile privind revenirea lui Dan Petrescu printr-un comunicat de presă: „ În acest moment, conducătorii echipei CFR Cluj nu poartă discuţii cu niciun tehnician pentru a prelua banca formaţiei noastre. Alin Minteuan este antrenorul interimar al echipei şi ar putea rămâne pe banca CFR-ului până la finalul sezonului, dacă echipa va fi în grafic pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite“.

Următorul meci al CFR-ului va fi sâmbătă (ora 20.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV), în deplasare, cu Poli Iaşi. Dacă problema numirii noului antrenor nu va fi rezolvată până atunci, Alin Minteuan, tehnicianul formaţiei secunde, va asigura interimatul în confruntarea cu formaţia moldavă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite