CTP, încântat de Halep: „Simona e un zid de cauciuc! A scăpat de o piază rea“. Cum vede finala turneului de la Cincinnati

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu a savurat prestaţia excelentă a Simonei în semifinala cu Sloane Stephens (151 WTA), o jucătoare care până la eşecul cu Halep a trecut, pe rând, de Goerges (37 WTA), Makarova (39 WTA), Kvitova (14 WTA) şi Safarova (36 WTA).

În aceste confruntări, Stephens, revenită după o accidentare care a ţinut-o pe tuşă un an, a cedat un singur set. În meciul cu Halep însă, americanca de 24 de ani n-a avut nicio şansă şi a cedat în 54 de minute.

Prestaţia Simonei în semifinală a fost comentată la Digi 24 de Cristian Tudor Popescu, un pasionat şi practicant al sportului-alb.

Ce a spus?

*Simona e un monument de încredere. Are cel mai ridicat nivel de încredere, de siguranţă de la începutul anului şi o foarte mare importanţă în această realizare a stării o are victoria la Konta din sferturi, cea care ajunsese să fie o piază rea pentru Simona.

*Acum, Halep arată o forţă liniştită, o forţă puternică, presantă şi calmă. A strivit-o pe Sloane Stephens. Sloane Stephens a reuşit să câştige la nişte jucătoare agresive, dar acum s-a izbit de un adevărat zid de cauciuc, asta a fost Simona, care şi-a făcut jocul ei agresiv inteligent, defensiv-agresiv, un joc de rezistenţă, are o mişcare în teren la maximum acum, scoate foarte multe mingi şi pentru o jucătoare care nu ştie decât faza ofensivă, cum e Sloane Stephens, a fost pur şi simplu depăşită în acest meci.

*Urmează o finală memorabilă, aşa se arată în istoria tenisului feminin, pentru că atât Simona, cât şi Garbine vin de jos în sus spre această finală, ambele într-o creştere deosebită de formă, au arătat un control remarcabil în turneu, n-au avut momente de slăbiciune. Vom asista la un meci splendid între cele două, orice rezultat e posibil. Totul o să depindă de numărul de mingi pe care Simona va reuşi să i le retrimită atacantei peste fileu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite