FOTO Steaua - CSMS Iaşi. Roş-albaştrii înving ieşenii şi îşi continuă marşul spre cucerirea titlului din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Chipciu (stânga), marcatorul primului gol şi LeandroTatu (dreapta), cel care a închis tabela FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Alexandru Chipciu (stânga), marcatorul primului gol şi LeandroTatu (dreapta), cel care a închis tabela FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Steaua - CSMS Iaşi / Roş-albaştrii au încheiat etapa cu numărul XXV printr-o victorie, într-un meci în care au învins duminică Iaşiul cu scorul de 3-1.

Debutul partidei anunţa o seară grea pentru Steaua, care a fost condusă încă din primul sfert de oră. CSMS Iaşi a deschis scorul în minutul 15 printr-un penalti transformat de Claudiu Tudor şi rând pe rând, Alexandru Bourceanu şi Mihai Pintilii s-au întrecut în ocazii ratate, ieşenii păstrând avantajul scorului până la finalul primei reprize. În prelungirile acesteia, Alexandru Chipciu a adus egalul Stelei, după o îmbulzeală în careul lui Ionuţ Irimia. 

Adi Popa a încercat un şut la poartă boxat de goalkeeper-ul ieşean, Leandro Tatu i-a pasat şeptarului Stelei, care a marcat golul egalizator şi roş-albaştrii au intrat la pauză cu scorul de 1-1. Începutul reprizei secunde a adus gruparea din Ghencea în avantaj, când Pintilii a marcat golul de 2-1 din pasa lui Chipciu. Partea doua a meciului a curs cu ratările lui Cristi Tănase, iar Tatu a fost cel care a închis tabela în minutul 85, după centrarea lui Iasmin Latovlevici. 

La începutul primei reprize, membrii ai Peluzei Sud au făcut un adevărat spectacol pirotehnic, imposibil de realizat în partidele disputate pe Arena Naţională.Tot aici a fost afişat un mesaj dedicat legendarului şeptar Marius Lăcătuş, care a împlinit vineri 49 de ani. În acest moment, Steaua este lider detaşat în Liga I, la 16 puncte de ocupanta locului secund, Astra Giurgiu, iar CSMS Iaşi rămâne pe penultima poziţie a clasamentului intern, la două goluri distanţă de prima formaţie situată deasupra liniei de retrogradare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite