Cornel Dinu, uimit de ce a ajuns Steaua: „Procurorul“ a enumerat efectele războiului cu Armata asupra echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu
Cornel Dinu

Un simbol al lui Dinamo, fostul internaţional priveşte cu tristeţe cum cel mai popular club din ţară se află într-un declin teribil.

Steaua şi-a pierdut marca, o mare parte dintre suporteri, iar echipa a fost evacuată din Ghencea şi exilată prin Bucureşti din cauza diferendului care există între Gigi Becali şi cei de la Clubul Sportiv al Armatei. 

Cornel Dinu a comentat la Dolce Sport această situaţie şi a insistat că plecarea din Ghencea e cea mai mare lovitură încasată de Steaua în ultima perioadă.

„Există o atmosferă neprielnică pentru performanţă, în plus există confuzia asta cu FCSB. Steaua nici nu ştie pe unde se antrenează. Auzi odată că se antrenează la Mogoşoaia, apoi pe nu ştiu ce teren, apoi pleacă în altă parte. E o foarte mare confuzie în privinţa programului, echipa era obişnuită în Ghencea, pe un stadion construit de poporul român şi trebuia respectat ca atare“, a declarat „Procurorul“.

El s-a legat şi de faptul că, neavând licenţa Pro, Mirel Rădoi n-are voie să se ridice de pe bancă în timpul jocurilor pentru a oferi indicaţii.

„E o atmosferă confuză pentru că sunt trei tehnicieni. Indicaţiile le dă Dică, cel care gândeşte echipa e Rădoi, iar cel care defilează e Dumitriu! Nu se poate. E prea mare deranjul din punctul ăsta de vedere şi el se observă şi în joc. De data asta, echipa e condusă cu multă confuzie la nivel decizional“, a adăugat Dinu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite