Impresarul-problemă! Ionel Codoban a încasat 4 milioane de euro de la Oţelul în 4 ani! Porumboiu acuză: "Banii s-au dus în aranjamente sau în alte mizerii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Codoban FOTO Micapi.ro
Ionel Codoban FOTO Micapi.ro

O sumnă neobişnuit de mare a intrat în contul impresarului Ionel Codoban, banii provenind de la Oţelul Galaţi. Adrian Porumboiu şi Marian Iancu suspectează că impresarul nu e "străin" de titlul luat de Oţelul în 2011.

Din hârtiile trimise chiar de Oţelul Galaţi la FRF rezultă că agentul a câştigat următoarele sume:
1.650.000 de euro, în perioada 2008-2009
911.000 de euro în 2011
1.400.000 de euro în 2012.

Fanatik.ro susţine că agentul şi primarul Galaţiului, Marius Stan, erau foarte apropiaţi şi semnau tot felul de documente la care nimeni din club nu avea nimeni acces. 

"Da, am câştigat bani! Dar ce, muncesc pe gratis? Însă jucătorii aduşi de mine au făcut performanţă, au cîştigat un titlu, iar Oţelul a câştigat mulţi bani", a spus Codoban, pentru care 25 mai 2008 a fost o zi foarte fericită: a încasat aproape un milion de euro de la Oţelul.

Marian Iancu crede că Ionel Codoban i-a ajutat pe gălăţeni să câştige titlul în dauna Vasluiului şi a Timişoarei. “Aici este vorba clar de spălare de bani, nu există greşeli în facturi cu nume. Factura e factură! Nu am toate actele necesare la dispoziţie pentru a vorbi mai mult, dar sumele sînt mai mari decît e normal. Organele de anchetă trebuie să-şi facă treaba, iar lucrurile vor ieşi la iveală. Trebuie să vedeţi unde s-au dus acei bani şi care a fost scopul lor. Toată lumea a văzut şi ştie cum a câştigat Oţelul campionatul la acea vreme! O să studiez şi eu problema mai atent!”, a fost declaraţia lui Iancu pentru Fanatik.ro

Adrian Porumboiu a spus la Sport.ro: "Cred că banii plătiţi de Oţelul către impresarul Codoban s-au dus în aranjamente şi în alte mizerii!".

Codoban este cel din cauza căruia Vasluiul a fost depunctat cu 8 puncte, impresarul acuzând că nu şi-a încasat comisionul pentru transferul lui Antal. Pe de altă parte, Porumboiu susţine că Ionel Codoban a reprezentat în acel transfer şi jucătorul, dar şi cluburile Oţelul şi Vaslui, ceea ce einterzis. 

Acum, impresarul colaborează îndeaproape cu CSU Craiova, echipa Olguţei Vasilescu. "O să-l reclam la DNA, acest om n-are ce căuta în Craiova", s-a băgat şi Mititelu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite