CFR Cluj „galopează” către titlul din Liga I. Ardelenii înving FCSB, după un gol reuşit pe final de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj, lider în Liga I FOTO Arhivă personală/Facebook
CFR Cluj, lider în Liga I FOTO Arhivă personală/Facebook

Partida dintre CFR Cluj şi FCSB, disputată duminică şi considerată una dintre cele mai importante din Liga I, s-a încheiat cu o victorie în favoarea ardelenilor.

Explicaţiile lui FCSB pentru un meci fără şut pe poarta lui CFR Cluj: „Nu mi se pare normal să arbitreze Kovacs”

CFR Cluj a reuşit să „smulgă” toate cele trei puncte din confruntarea cu FCSB, desfăşurată în Gruia şi încheiată cu 1-0. 

Ardelenii au reuşit victoria pe finalul partidei, graţie lui Paulo Vinicius (79'), care a marcat sub ochii a aproximativ 9.800 de oameni prezenţi pe stadion. 

Interesant este că soarta meciului a fost decisă de un fundaş, chiar de unul dintre cei mai vârstnici din Liga I, brazilianul având 35 de ani.

Tensiunea s-a resimţit în tabăra lui FCSB, care a avut patru cartonaşe galbene şi unul roşu, rămânând în inferioritate numerică, în minutul 77, după eliminarea lui Bogdan Planic. Acesta l-a faultat pe Ciprian Deac şi, în urma loviturii libere dictate de arbitru, a fost înscris golul partidei. 

De consemnat că, prin acest duel, CFR Cluj a oprit seria de victorii înregistrate de FCSB, în ultimele etape.
Desfăşurat pe stadionul „Constantin Rădulescu”, meciul s-a jucat pe un gazon cel puţin deficitar, camerele de luat vederi surprinzând porţiuni din teren, unde iarba dispăruse aproape complet. 

CFR Cluj este liderul primului eşalon românesc, având un avans de şapte puncte faţă de următoarea clasată şi un bilanţ de 14 ictorii, cinci remize şi patru înfrângeri. De cealaltă parte, FCSB ocupă locul patru în clasament, după 12 meciuri câştigate, trei egaluri şi şapte partide pierdute.

Dan Petrescu, după victoria CFR Cluj împotriva FCSB: „Merităm, ocaziile le-am avut noi, nu ţin minte vreun şut de-al lor”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite