Ce promisiune a făcut Simona Halep înaintea debutului de la Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep debutează azi pe zgura de la Madrid, acolo unde a câştigat ultimele două ediţii ale turneului Premier Mandatory.

Înaintea meciului cu Ekaterina Makarova, Simona a acordat un interviu în care a vorbit despre aşteptările pe care le are la această competiţie.

Declaraţiile Simonei Halep:

Va fi extraordinar dacă voi câştiga din nou, dar mai e mult până acolo. Nu resimt presiune din partea celor care mă văd învingătoare.

Cei ce cunosc tenisul ştiu că este greu la acest nivel şi se poate întâmpla orice. Aşadar, îmi propun acum să încep turneul şi să fac tot posibilul.

Am câştigat aici de două ori, aşa că e un turneu special, la care mă simt bine. Mulţi români vin să mă susţină şi mă simt ca acasă.Nu cred că sunt favorita principală.

Sigur că am şansele mele, pentru că sunt numărul 1 în clasament, dar nu plec niciodată de la ideea că sunt favorită la un turneu.

Şi anul trecut am fost în situaţia de a-mi apăra titlul, aşa că nu simt presiune şi nu am aşteptări. Sunt gata de start şi vom vedea ce se va întâmpla.

Mă simt mereu foarte bine aici, am amintiri minunate de la ultimele două ediţii, dar şi de la cea din 2014, când am jucat finala – înainte a mă califica în prima finală de Mare Şlem – şi atmosfera este una specială, căci de fiecare dată mă susţin mulţi români, mulţi prieteni.

 Voi da ce am mai bun la fiecare meci. 
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite