Caz incredibil în Liga I: un jucător camerunez de la FC Botoşani a ajuns la spital după ce a mâncat sarmale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul camerunez al echipei FC Botoşani, Michael Ngadeu Ngadjui, a ajuns la spital cu hemoragie internă, el susţinând că problemele medicale au apărut după ce a mâncat pentru prima oară sarmale.

Fotbalistul a fost internat, joi seară, la Unitatea Primiri Urgenţe Botoşani, cu hemoragie internă, iar, vineri, va fi transportat la Iaşi pentru colonoscopie.

"La începutul săptămânii am mâncat pentru prima dată nişte sarmale. Am vrut să încerc şi eu această mâncare tradiţională românescă, dar nu mi-a plăcut deloc. Nu mai mănânc în viaţa mea sarmale! Nici antrenamente nu am putut face. M-am simţit din ce în ce mai rău, iar aseară am ajuns la Urgenţe", a spus Ngadeu.

Preşedintele grupării botoşănene, Cornel Şfaiţer, a declarat, vineri, că jucătorul camerunez a efectuat o endoscopie care nu a relevat probleme la stomac. El va fi transportat la Iaşi, unde sâmbătă dimineaţă va face mai multe analize. "Ngadeu a făcut astăzi (n.r. - vineri) o endoscopie şi nu are leziuni la nivelul stomacului. Ajungând la spital cu hemoragie, medicul ne-a recomandat să-l ducem la Iaşi pentru colonoscopie. Am vorbit la Iaşi, unde va ajunge după-amiază (n.r. – vineri după-amaiză), iar sâmbătă va face un control amănunţit", a explicat oficialul clubului din Botoşani.

Şfaiţer a adăugat că medicii nu cred că problemele medicale ale lui Ngadeu au fost cauzate de sarmale. "El spune că ar fi de la sarmale, dar medicii cred că altele ar fi cauzele. Acum se simte mai bine şi sperăm că va reveni cât mai repede", a precizat Şfaiţer.

În vârstă de 24 de ani, fundaşul Michael Ngadeu Ngadjui a fost transferat de FC Botoşani, la 13 iulie 2014, de la echipa a doua a grupării germane Nurnberg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite