Caz de Dosarele X: Petrolul e în play-off-ul Ligii Europa, dar nu-şi ştie obiectivul. Declaraţii care se bat cap în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahovenii au făcut un meci excelent în Cehia şi au trecut cu 4-1 de Viktoria Plzen, după 1-1 pe teren propriu. În ciuda rezultatului, antrenorul şi finanţatorul clubului nu vorbesc aceeaşi limbă.

Petrolul a reuşit cea mai spectaculoaă victorie obţinută de o formaţie românească în acest sezon de cupele europene, ajungând la un pas de grupele Ligii Europa. „Lupii“ au pornit cu şansa a doua după 1-1 cu Viktoria Plzen în tur, dar şi-au zdrobit adversarul în manşa secundă din turul III preliminar.

Astfel, dacă va trece şi de următorul adversar, Petrolul va ajunge, în premieră, în grupele Ligii Europa. Totuşi, după ce a eliminat Flamurtari în turul II preliminar, Răzvan Lucescu a făcut o declaraţie surprinzătoare: „Noi n-avem ca obiectiv intrarea în grupele Ligii Europa“.

După eliminarea celor de la Viktoria Plzen, finanţatorul Dan Capră a taxat această afirmaţie făcută de Lucescu jr.

Ce a spus?

„Obiectivul primordial e calificarea în grupele Ligii Europa, nu titlul. Nu ştiu dacă suntem mai buni decât Steaua, nu e treaba mea să comentez, dar cred că avem o echipă mai bună decât sezonul trecut“, a spus Dan Capră la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite