Boris Becker se pregăteşte pentru noua sa viaţă: Ce job poate primi în închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boris Becker era analist TV pentru un important post de sport, în ultimii ani
Boris Becker era analist TV pentru un important post de sport, în ultimii ani

Din păcate, marii sportivi nu excelează mereu şi la capitolul de inteligenţă. Dovadă şi alegerile greşite pe care le fac în viaţă, mai ales după ce îşi termină activitatea competiţională.

Dacă în România, Gică Popescu a fost condamnat la închisoare în „Dosarul Transferurilor“, pe motiv că a încercat să fenteze plata unor taxe, acum, lumea sportului a fost zguduită de povestea condamnării lui Boris Becker la închisoare după cum Adevărul a scris aici.

Aşadar, o legendă vie a tenisului, cu şase titluri de Grand Slam în palmares, fost ocupant al locului 1 mondial, îşi va petrece următorii doi ani şi jumătate din viaţă după gratii. Iar aici, Becker va trebui să se adapteze la noua realitate şi să facă diverse activităţi pentru a-şi petrece timpul. Potrivit Jerry Petherick, care a lucrat într-o închisoare, Boris Becker poate deveni instructor de fitness pentru ceilalţi deţinuţi, cât timp va fi în închisoare.

„Sălile de sport sunt foarte populare în închisori şi reprezintă un loc de muncă pe care mulţi deţinuţi şi-l doresc“, a spus Petherick în presa engleză, potrivit Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite