Borcea uimeşte: „Voi fi suporterul Petrolului la titlu“. Ce părere are fostul acţionar despre şansele lui Dinamo de calificare în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea. FOTO: Răzvan Păsărică
Cristi Borcea. FOTO: Răzvan Păsărică

Cristi Borcea, fostul acţionar al lui Dinamo, a suprins sâmbătă, printr-o declaraţie făcută la sosirea în România.

„O să fiu suporterul Petrolului în lupta pentru titlu“, a anunţat sâmbătă Cristi Borcea, la sosirea în ţară, potrivit DigiSport.

Declaraţia lui Borcea are legătură cu transferul lui Mutu, un jucător la care omul de afaceri a ţinut foarte mult, la Petrolul. 

Cristi Bocea, alături de Gigi Neţoiu, a fost printre cei care l-au adus pe Adi Mutu la Dinamo, la mijlocul sezonului 1998-1999. După un tur de campionat fabulos, în care a marcat 18 goluri, Mutu a fost transferat la Inter Milano. 

„Briliantul“ a declarat în repetate rânduri că Dinamo e clubul pe care-l iubeşte şi la care ar vrea să-şi încheie cariera, dar actualul acţionat, Negoiţă, nu l-a dorit. 

„Poate dacă mai era Borcea la club, aş fi ajuns la Dinamo“, a spus Mutu, după ce-a semnat cu Petrolul. 

„Dinamo va prinde cupele europene în acest an“, a mai susţinut Borcea, care pe 17 ianuarie a împlinit 44 de ani.

Cristi Borcea, care a avut un cuvânt greu de spus în afacerile lui Dinamo începând cu 1995, a plecat în 2012 de la clubul din „Ştefan cel Mare şi derulează mai multe afaceri în SUA, la Miami.

Citeşte şi 

Venirea lui Adrian Mutu la Petrolul, între lovitură şi eşec. Cum au revenit alţi mari fotbalişti români în campionatul intern

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite