Bilanţul Stelei, înainte de derbiul cu Dinamo: Claudiu Keşeru şi Raul Rusescu - comoţii, Iasmin Latovlevici - la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dincolo de meciul pe care Steaua l-a pierdut, duminică, la ASA Târgu Mureş (1-0), campioana României trebuie să-şi reconsidere opţiunile în vederea abordării derbiului cu Dinamo, programat vineri, începând cu ora 20.30.

În calitate de preşedinte al Stelei, Valeriu Argăseală a oferit informaţii suplimentare cu privire la accidentările Stelei: „Nu ştiu dacă ar mai trebui spus ceva. E foarte greu să joci fotbal, sau să mai spui că acest campionat se mai poate juca. Keşeru şi Rusescu sunt cu comoţii la spital, se pierd jucătorii echipei naţionale.

Noi am avut cu Istvan Kovacs câteva meciuri memorabile. Nu mai există nici un fel de dubiu că el are o problemă când arbitrează Steaua. Mâine îmi rezerv dreptul în Comitetul Executiv să fac o remarcă la adresa arbitrajului românesc, la stadiul în care e acum.

Arbitrul ăsta a oprit o echipă să cîştige, trebuie luate măsuri radicale. Noi l-am refuzat pe Istvan Kovacs, din păcate nu mai putem să facem asta. Nu este o întâmplare, nu cred într-o zi proastă a arbitrului. Dacă nici după acest meci nu se vor lua măsuri, atunci vom face cerere ca domnul Kyros Vassaras să lase locul altcuiva“.

Steaua, învinsă de ASA Târgu Mureş, după un meci cu un eliminat, trei accidentaţi şi multe reproşuri

Explicaţiile primei înfrângeri din ultimii doi ani pe care Steaua a suferit-o în deplasare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite