Begu şi Olaru, revenire spectaculoasă la US Open: vor avea două adversare de top în turul II. Eşec românesc la dublu mixt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Olaru
Raluca Olaru

Irina Begu (România / 28 WTA) a reuşit să treacă peste dezamăgirea unei eliminări dramatice, în turul I, în proba de simplu şi speră să aibă un parcurs cât mai lung în competiţia de dublu.

Irina Begu şi Raluca Olaru au reuşit o victorie în trei seturi, la dublu, la US Open în confruntarea cu perechea formată din Oksana Kalashnikova - Katalin Marosi (Georgia / Ungaria).

Româncele au cedat primul set, scor 2-6, însă au revenit spectaculos şi s-au impus în următoarele două, scor 6-3, 6-2. Victoria obţinută după o oră şi 47 de minute le-a adus celor două jucătoare un cec în valoare de 21.700 de dolari şi 90 de puncte WTA în clasamentul de dublu.

În turul următor, Begu şi Olaru vor întâlni cuplul format din Garbine Muguruza şi Carla Suarez Navarro, cap de serie numărul 8. Va fi o misiune dificilă pentru românce, în condiţiile în care Muguruza şi Suarez Navarro sunt jucătoare de Top 10 la simplu, prima fiind pe locul 9, iar cealaltă pe 10.

Într-un alt meci de dublu feminin, Monica Niculescu şi Olga Savciuk (România / Ucraina) au ajuns în turul II, trecând de cuplul Shuko Aoyama - Renata Voracova (Japonia / Cehia), scor 6-2, 6-1, după o oră şi două minute. Niculescu şi Savciuk vor întâlni perechea care se va impune în confruntarea Hercog / Lučić-Baroni -  Kudryavtseva / Pavlyuchenkova.

La dublu mixt, acolo unde Halep şi Tecău vor debuta joi, după cum „Adevărul“ a scris aici, perechea românească formată din Anda Perianu şi Andrei Dăescu a fost eliminată în turul I. Cei doi au pierdut meciul cu Anastasia Rodionova - Max Mirnyi (Australia / Belarus), scor 2-6, 4-6, după 63 de minute de joc.

Perianu şi Dăescu, veniţi din calificări, vor încasa un cec de 5.000 de dolari pentru prezenţa lor pe tabolul principal de la US Open la dublu mixt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite