Becali s-a săturat de rateurile Stelei: patronul pune piciorul în prag şi anunţă primele decizii. „Reghe“, umilit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Bucureştenii n-au învins pe nimeni, nici în amicale, nici în primele două etape disputate în 2017. După un alt pas greşit, 2-2 cu FC Voluntari, latifundiarul a izbucnit.

Gigi Becali a pus, în primul rând, tunurile pe arbitrul Andrei Chivulete după remiza de duminică, însă, după ce a trecut peste criticile la adresa centralului, şi-a adus aminte şi de propria echipă.

„I-am lăsat pe ei (n.r. – Reghecampf şi Stoica) să facă cum vor, dar nu va mai fi aşa. Nu vreau să-l mai văd pe Ovidiu Popescu în bandă. Ovidiu Popescu e fotbalist de mijlocul terenului care va juca de acum încolo numai la mijlocul terenului. Acolo am să-l impun! Ce să fac, să joc cu Pintilii de 33 de ani? De ce să fac asta când am jucător de 22 de ani?“, a anunţat Becali la Digi Sport.

El a fost dezamăgit şi de evoluţia lui Harlem Gnohere, deşi acesta a transformat penalty-ul din care Steaua a stabilit scorul final: 2-2. 

„Îi dau 100.000 de euro lui Dinamo ca să-l ia înapoi!“, a spus patronul bucureştenilor.

„Reghe“, umil: „Îi explic situaţia“

Informat că Gigi Becali urmează să-i facă echipa, Laurenţiu Reghecampf a avut o replică timidă, lăsând de înţeles că va accepta indicaţiile patronului.

„Şi noi încercăm să găsim formula cea mai bună. Vorbesc des cu patronul, discutăm ceea ce se întâmplă la echipă, îi explic situaţia, faptul că anumiţi jucători mai au de recuperat, mai trebuie să se antreneze, Gnohere nu e 100% refăcut, alţi jucători mai au anumite probleme. Dar, cred eu, că în următoarele trei meciuri, cumva, se va cristaliza un prim 11“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite