Atacantul care a dus Steaua în grupele Ligii Campionilor a dezvăluit care ar fi cheia calificării în „dubla“ cu Ajax

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida cu cea mai titrată formaţie olandeză se apropie. La 14 februarie, roş-albaştrii vor disputa primul lor meci oficial în 2013. Febra jocului i-a cuprins şi pe foştii jucători ai formaţiei din Ghencea.

Vali Badea a rămas în istoria Stelei datorită golurilor pe care le-a marcat în poarta celor de la Standard Liege. La 8 şi 23 august 2006, roş-albaştrii au întâlnit Standard Liege într-o „dublă“ decisivă pentru accederea în grupele Ligii Campionilor, performanţă pe care Steaua nu o mai reuşise de un deceniu.

În tur, în Belgia, s-a terminat 2-2. În retur, Vali Badea a fost eroul bucureştenilor. A punctat de două ori, Steaua s-a impus cu 2-1 şi a ajuns în grupe. 

Acum, la şapte ani de la acel moment, formaţia din Ghencea se află în faţa unei alte „duble“ de foc, împotriva celor de la Ajax, în 16-imile Ligii Europa. Vali Badea aşteaptă şi el cu sufletul la gură prima manşă de joi, la Amsterdam.

„Eu zic că Steaua are şanse 50%-50%. Îmi doresc foarte mult să înscrie la Amsterdam, e foarte important s-o facă. Aici o să fie stadionul arhiplin, o să-i ajute foarte mult si publicul. Dar cel puţin un gol în deplasare e important“, a spus Badea pentru Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite