Atac la Maria Şarapova: „Ar fi trebut să înceapă de jos. E lipsă de respect“. Simona Halep e de partea rusoaicei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tot mai mulţi jucători din circuit sunt nemulţumiţi de faptul că Maria Şarapova a primit wild-carduri pentru turneele de la Stuttgart, Madrid şi Roma.

Maria Şarapova va reveni pe teren la Stuttgart, în aceeaşi săptămână în care i se încheie suspendarea pentru dopaj. Fără loc în clasament, Şarapova nu ar fi putut accede la aceste turnee dacă nu primea un wild-card şi ar fi trebuit să îşi câştige punctele începând cu cele mai mici turnee. 

După ce Andy Murray a criticat public decizia organizatorilor de la Stuttgart, Madrid şi Roma, la fel a procedat şi daneza Caroline Wozniacki, locul 14 WTA, fost număr unu mondial. „E o lipsă de respect din partea organizatorilor acestor turnee faţă ce celelalte jucătoare. Cred orice jucător suspendat pentru dopaj trebuie să înceapă de jos, indiferent de numele lui. Nu e normal ca în săptămâna în care şi se încheie suspendarea să şi intri pe teren“, a spus Wozniacki.

O atitudine mult mai împăciuitoare faţă de Şarapova şi faţă de organizatorii de la Stuttgart, Madrid şi Roma a avut Simona Halep: „A fost numărul unu mondial, a câştigat Grand Slamuri... cred că şi fără acele wild-carduri ar fi revenit oricum rapid. Întoarcerea ei e bună pentru tenis“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite