Antrenor Vardar Skopje: Vrem să arătăm că putem fi competitivi în faţa Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikolici, în duel cu un fundaş macedonean FOTO Rpressport.ro
Nikolici, în duel cu un fundaş macedonean FOTO Rpressport.ro

Partida Vardar Skopje - Steaua, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45. Antrenorul echipei Vardar Skopje, Blagoja Milevski, cheamă suporterii la stadion.

"Sper ca suporterii noştri să umple stadionul şi să arate că suntem o naţiune fotbalistică, aşa cum a arătat publicul român la Bucureşti. Meciul din tur a reprezentat una din zilele noastre proaste, nu cred că se poate repeta. Vrem să demonstrăm că ştim să jucăm fotbal şi că putem fi competitivi în faţa Stelei. Steaua este o echipă mare şi a ştiut să profite de momentele noastre de slăbiciune şi deconcentrare. Mari schimbări în primul 11 nu vor fi. Cei care vor intra în teren vor încerca să dea totul şi să corecteze impresia lăsată în primul meci. Sperăm într-o victorie", a spus Milevski, citat de cotidianul macedonean Time.

Jucătorii echipei macedonene speră într-o victorie de orgoliu în faţa propriilor suporteri. "Cunoaştem forţa Stelei, ştim ce reprezintă Steaua în Europa. Cât timp există o şansă, ne vom bate pentru ea. Important este să ne ridicăm la un anumit nivel", a declarat căpitanul Radenko Bojovici.

Fundaşul Mite Cikarski încă mai crede în calificare, în ciuda înfrângerii din meciul tur, cu scorul de 0-3. "Desigur, e greu să ne mai gândim la calificare, dar atâta timp cât există şi cea mai mică şansă nu abandonăm lupta. Ştim că trebuie să jucăm mult mai bine decât am făcut-o la Bucureşti, suntem gata să jucăm cât putem mai bine pentru fani, poate vom reuşi să obţinem victoria în faţa unei echipe puternice cum este Steaua", a spus Cikarski pentru site-ul oficial al clubului Vardar.

"Am fi dorit să primim mai puţine goluri în tur, dar asta este, Steaua a confirmat aşteptările demonstrând că este o echipă tare. Nu am jucat la nivelul nostru, putem mult mai mult decât am arătat la Bucureşti. Acum nu mai avem nimic de pierdut, aşa că trebuie să luptăm cu toate forţele şi să încercăm să producem o surpriză", a menţionat, la rândul său, portarul Igor Pavlovici.

Partida Vardar Skopje - Steaua, din manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 21.45. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite